BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Köseler İlkokulu

Ağu

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Elif SEYHAN "Doğa Benim Geleceğim" projesi ile eTwinning kalite etiketi almaya hak kazanmıştır. Bir diğer kalite etiketi ise "Sulu STEM" projesi ile Seyhan ÇOLAK'a aittir. Öğretmenlerimizi, okulumuza kazandırdıkları kalite etiketlerinden dolayı tebrik ederiz.

Haz

"Doğa Benim Geleceğim" eTwinning Projesi'nde göstermiş olduğu çaba ve başarılarından dolayı okul öncesi öğretmenimiz Elif SEYHAN öğrencilerine katılım belgesi verdi.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Burcu ERTAŞKIN'ın yürütttüğü "Geleceğe Açılan Pencereler" eTwinning Projesi kapsamında Güvenli İnternet ile ilgili çalışmalar

May

Meyve, sebze ve yaprakların doğal renkleriyle tişörtlerimizi tasarlıyoruz.

May

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Elif SEYHAN eTwinning projesi kapsamında Doğa Benim Geleceğim Okul Panosunu hazırlamıştır.

May

eTwinning Projesi kapsamında Elif SEYHAN öğretmenimiz okul takımı ile fidan dikimi yaptı.