BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Köseler İlkokulu

Ekm

29 Ekim Pazar günü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını kutladık. Büyük bir coşkuyla kutlanan programda öğrencilerimizin sınıf gösterileri, günün anlam ve önemini belirten konuşma, yazılar ve şiirler vardı. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Haz

30 Mayıs Salı günü okulumuz öğrenci ve öğretmenleri Altıeylül Kitap Fuarı'na gitmiştir. Öğrencilerimiz kitap fuarını gezerek beğendikleri kitapları almışlardır.

May

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda öğrencilerimiz yazılar ve şiirler okudular. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

May

Okulumuz öğrencileri havaların ısınmasını fırsat bilip serbest etkinlik dersini okul bahçesinde gerçekleştirdi.

May

26 Nisan Çarşamba günü öğrencilerimize "Ağız ve Diş Sağlığı" semineri verilmiştir.

May

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı yapılmıştır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.

Kas

Atatürk'ün ölümünün 84. yıldönümünde "Atamızı saygı, sevgi ve özlemle" andık. İki dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda Atatürk'ün hayatı ve düşünceleri ile ilgili konuşmalar yapıldı, özlü sözler ve şiirler okundu.

Kas

29 Ekim Cumartesi günü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılını kutladık. Büyük bir coşkuyla kutlanan programımızda öğrencilerimiz şiirler ve yazılar okudular.

Ekm

10.10.2022 Pazartesi günü okulumuz öğrenci ve öğretmenleri Altıeylül Kitap Fuarı'na gitmiştir. Öğrencilerimiz kitap fuarını gezerek beğendikleri kitapları almışlardır.

Eyl

22.09.2022 tarihinde "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" programı yapılmıştır.

Eyl

15.09.2022 tarihinde "İlköğretim Haftası" programı yapılmıştır

Haz

Okulumu Güzelleştiriyorum - Çevremi Koruyorum Projesi kapsamında okulumuzda yapılan etkinlikler

Kas

5 Ekim Cuma günü Altıeylül Belediyesi'nin düzenlediği tiyatro festivalinde öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler.

Kas

"10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" programı, okulumuz bahçesinde öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. İki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda Atatürk'ün hayatı ve düşünceleri ile ilgili konuşmalar yapıldı, özlü sözler ve şiirler okundu.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yılını kutladık. Büyük bir coşkuyla kutlanan programımızda öğrencilerimiz şiirler ve yazılar okudular.