BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Köseler İlkokulu

Köseler İlkokulu

Köseler Mahallesi Köseler Sokak NO 235 Altıeylül/BALIKESİR
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminde yer alan genel amaç ve temel ilkeler doğrultusunda; eğitim-öğretim faaliyetleri için her türlü imkanın sağlandığı, eğitimde fırsat eşitliği gereği çeşitli seçenek ve olanakların sunulduğu bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip, milli manevi değerlerle donanımlı, nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, demokratik bir katılımla ve yönetim anlayışı ile hareket edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Topluma; karakteri sağlam, kişilikli, dürüst, vatan ve millet sevgisiyle dolu, insani, milli ve manevi değerlerle donanmış, devletine, milletine ve insanlığa yararlı, okuyan, düşünen, düşündüğünü uygulayıp neticelendiren, araştıran, inancıyla uyumlu evrensel değerleri benimseyen, araştıran, soran sorgulayan, öz güveni gelişmiş, kişi haklarına saygılı, görev ve sorumluluklarının bilincinde ve şiddetten uzak bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Sayın Valimiz Ersin YAZICININ´da katıldığı İmam-ı Birgivi Camisinde başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğimiz "SELAm HAYATIN ANAHTARIDIR" etkinliği.
Kütüphane Kitap Sayısı :60
Öğretim Şekli :Normal Eğitim-Birleştirilmiş Sınıf (1.ve 2. Sınıflar ile 3.ve 4. sınıflar birleştirilmiş sınıftır)
08.50-14.20
Kalorifer(Kömür)
Ulaşım
Şehir merkezine ulaşım mahallemize ait yolcu minibüsleri ve özel imkanlarla sağlanmaktadır.
Okulumuzda öğrenci servisi yoktur.
Köseler Mahallesi Altıeylül-BALIKESİR
İl Merkezine uzaklık yaklaşık 7 km.
Sınıflar arası yarışmalar ve çocuk oyunları.
Proje Çalışmaları
BENGİ Projesi kapsamında okulumuz tarafından yürütülen etkinlikler vardır. Bunlar: 1) Selam Hayatın Anahtarıdır. 2) Temiz Çevre ve Geri Dönüşüm. 3) Öğrenci Veli Birlikte Okuyoruz
Diğer Hususlar
Okulumuz 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı İtibarı İle Birleştirilmiş Sınıflı Okul Olmuştur.